Nicolai logo Larsen logo
visual logoarts logo
Home Bio Mural Arts Architectural Finishes Trompe L'Oeil Fine Arts Contact
Spectral Shift

• Spectral Shift

Bauhaus Mural: The architecture of the site often defines style.

Client: Wanted to replace a dated 'super graphic' on the outside of headquarters in Palo Alto Hills. New design for exterior elevation is taking viewers from Page Mill Road in consideration. Mural can be viewed from close and far away. House has beeen nicknamed the Rainbow House by some of the Page Mill Road commuters.

Location: Can be viewed from Page Mill Road between the Serra/Foothill Expressway and Highway 280 on Northside, Palo Alto, CA

Specifics: Acrylics on masonry. 52 different colors. Approximatly 850 square feet

 

HomeBioMural ArtsArchitectural FinishesTrompe L'OeilFine ArtsFacebook Contact

All art, content and design on this site © copyright 2016 by Nicolai Larsen

Revised January 5, 2016